групи дестинации 2 колони
22-ри септември в Истанбул
с посещение на Принцови острови
3 нощувки дневен преход - Почивка в Истанбул, Турция
22-ри септември в Истанбул
с посещение на Принцови острови
3 нощувки дневен преход

5 дни/ 3 нощи

Почивка 22-ри септември в Истанбул<br>  с посещение на Принцови острови<br> 3 нощувки дневен преход - <font color=green> ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, ВАЛИДНИ ДО 29.02.2020</font>


ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, ВАЛИДНИ ДО 29.02.2020

цена: от 236.00 лв

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в MONACO HOTEL  3*
MONACO HOTEL 3*

Истанбул, Турция
цена: от 236 лв

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

    Първи ден.  
    Отпътуване от София в 05:00 ч. от паркинга пред стадион „Васил Левски”, от Шел Пазарджик в 05:45 ч., от Пловдив в 07:00 ч. от OMВ Санкт Петербург, от Димитровград в 08:00 ч. от Газпром Димитровград. След пристигане в Истанбул следва пешеходна обиколка на историческия център на града (включена в цената) с разглеждане на Хиподрума, Египетския обелиск, Синята джамия”, църквата Св. София”, двореца Топкапъ” (отвън). Настаняване в хотела. Свободно време. За да има вечерта ви подобаващ завършек, ви предлагаме вечеря с шоу програма в Ориент Хаус Босфорус, където ще имате възможност да се насладите на невероятните нощни гледки към Златния рог и Босфора, разкриващи се пред вас по време на нощния круиз (доп. заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.

    Втори ден.   

    Закуска. От 8.30 ч. екскурзия до двореца „Долмабахче” - ненадминат със своята пищност и лукс, декориран със златни орнаменти и със стени, окичени с картините на някои от най-известните творци на 19ти век. Следва пътуване до азиатската част по един от емблематичните мостове над Босфора. Свободно време за фото пауза в панорамния парк на един от хълмовете, от който се открива великолепна панорама към необятния мегаполис. Програмата продължава с посещение на Българската църква „Свети Стефан“, считана за най-красивия християнски храм в цяла Турция (доп. заплащане). Възможност за дневна разходка с яхта по Босфора, придружена от беседата на местен екскурзовод, който ще ви запознае с историята на красивите сгради и дворци, разположени на азиатския и европейския бряг на Истанбул (доп. заплащане). Вечерта по желание - нощна обиколка на Истанбул, включваща забележителностите на Султан Ахмет, разходка по моста Галата и изкачване с лифт до кафенето на Пиер Лоти (доп. заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.